Direct naar inhoud

The profit behind your plate

Critical issues in the processed food industry

Geplaatst in categorie:
Publicatie
Geschreven door:
Geschreven door: Myriam Vander Stichele
Geschreven door: Sanne van der Wal
Geschreven door: M. Vander Stichele
Gepubliceerd op:

The processing of food and drinks and their exports has traditionally been seen by developing countries as a way to diversify out of low-priced, volatile and environmentally damaging commodity production and trade, and to get more added value and foreign exchange earnings. This report analyses particular obstacles for the development and trade of processed food from developing countries, and the contribution the processed food industry can make to poverty reduction and sustainable development in the current national and international context. The report does not focus on the many problematic issues of farmers and other suppliers to the processed food and drink industry.

Partners

  • SOMO

Publicatie

Geplaatst in categorie:
Publicatie
Geschreven door:
Geschreven door: Myriam Vander Stichele
Geschreven door: Sanne van der Wal
Geschreven door: M. Vander Stichele
Gepubliceerd op:

Related news

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuw onderzoek naar de macht van bedrijven.